Σεντ Ετιέν: «Τελικός» με αντίπαλο τον... Covid-19

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 10:41
UPD:10:44
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
A- A A+

Υπό άλλες συνθήκες η Σεντ Ετιέν θα «ζούσε και θα ανέπνεε» σε... ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γαλλίας.

Υπό κανονικές συνθήκες αυτό... Οι παρούσες δεν επιτρέπουν καν στους «στεφανουά» να σκέφτονται την... κούπα, αλλά μόνο πώς θα περάσει αυτό το κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο τελικός του Coupe de France έχει -φυσικά- αναβληθεί, καθώς η Γαλλία εξακολουθεί να «χτυπιέται» ανελέητα από τον Covid-19. Χθες, μάλιστα, η χώρα θρήνησε πάνω από 1.400 νεκρούς σε ένα 24ωρο!

Οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν, που αυτή την εποχή θα σκέφτονταν πως θα καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους με τα εισιτήρια του τελικού, έλαβαν μία άκρως συγκινητική πρωτοβουλία, θέτοντας σε κλυκλοφορία 80.000 «μαγικά χαρτάκια» του τελικού αξίας μόλις ενός ευρώ το καθένα.

Αντίπαλος της γαλλικής ομάδας δεν θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ένας πολύ πιο δυνατός αντίπαλος... ο κορωνοϊός. Έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή την κίνηση θα δοθούν στο εθνικό σύστημα υγείας της Γαλλίας.

Ήδη οι φίλαθλοι των «στεφανουά» εξαφάνισαν τα 80.000 εισιτήρια, με τη διοίκηση να ανακοινώνει πληρότητα της τάξης του 110% καθώς «κόπηκαν» 88.058 εισιτήρια, που αντιστοιχούν σε ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις