Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον : Στη μάχη για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 12:24
UPD:15:23
A- A A+

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον νόσησαν, ανάρρωσαν και τώρα συμμετέχουν κι εκείνοι, με τον δικό τους τρόπο, στη μάχη για να βρεθεί το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, κρίθηκαν από τους ειδικούς κατάλληλοι για συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου και στο πλαίσιο αυτό προσφέρουν το αίμα τους καθώς, ίσως, έχουν αναπτύξει αντισώματα στον ιό.

Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, την εξέλιξη αυτή, ο Χανκς αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργηθεί ένα «Hank-ccine» κατά του φονικού ιού -κάνοντας ένα λογοπαίγνιο, όπου συνέδεσε το όνομά του, Hanks,  με τη λέξη vaccine (εμβόλιο).

Οι

Χανκς και Γουίλσον νόσησαν στην Αυστραλία, όπου βρέθηκαν για τα γυρίσματα ταινίας με θέμα τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Χανκς με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν.

Μετά την ανάρρωσή του, το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε πλέον στο Λος Άντζελες, όπου με την άφιξή του υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να δημιουργήσουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει, σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine», είπε ο Χανκς μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή