Έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση η Κυριακοπούλου

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 23:39
UPD:23:50
EPA/OLAF KRAAK

Φωτ. αρχείου

A- A A+

Η καθημερινότητά της έχει προγραμματιστεί στα μέτρα που λήφθηκαν για την αντιμετώπιση του covid-19, ωστόσο δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Άλλωστε η Νικόλ Κυριακοπούλου δηλώνει ...σπιτόγατος, οπότε τα νέα δεδομένα δεν έχουν ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της ζωής της.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ συνεχίζει καθημερινά την προπόνησή της, έστω κι αν το κλείσιμο των σταδίων τής έχει στερήσει τη δυνατότητα του να κάνει άλματα. «Τις πρώτες ημέρες ήμασταν λίγο στα χαμένα, κυρίως ως να βρούμε μέρος για κάνουμε ό,τι μπορούσαμε από την προπόνηση μας. Πλέον έχουμε μπει σε ρυθμό», δηλώνει η πρωταθλήτρια του επί κοντώ.

«Έχουμε βρει ένα μέρος κοντά στο σπίτι όπου τρέχω,  κάνω ανηφόρες και ταχύτητες, ενώ στο γκαράζ της πολυκατοικίας κάνω ό,τι μπορώ από ενδυνάμωση κι άλλες ασκήσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι σε καλή κατάσταση. Και τη δύναμή μου έχω διατηρήσει και τη φυσική μου κατάσταση. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με τα άλματα, ωστόσο δεν ανησυχώ ιδιαίτερα».

Παράλληλα, η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη περιμένει υπομονετικά να επιστρέψει και πάλι στο στάδιο. «Είναι αλήθεια πως μου έχει λείψει το στάδιο. Πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί και σταδιακά να σκεφτόμαστε και τα επόμενα βήματα μας σε σχέση με τους αγώνες», υπογραμμίζει.

«Δική μου πρόθεση είναι να κάνω κανονικά τη σεζόν που θα προκύψει. Αν όλα εξελιχθούν καλά θα με ενδιαφέρει να πάρω μέρος και σε αγώνες στο εξωτερικό, όπως στα Diamond League. Κατ΄επέκταση με ενδιαφέρει τόσο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αν και εφόσον διεξαχθούν».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις