Μαρτίνς: Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 17:11
UPD:17:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Η επιστροφή στις προπονήσεις χαιρετίστηκε με χαρά και ικανοποίηση από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, που βλέπει το χρόνο να μηνά αντίστροφα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Σούπερ Λίγκα.

«Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούργιο στάδιο, μια καινούργια φάση στις ζωές μας. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μαρτίνς χαρακτήρισε την επάνοδο στη δράση ως «μια τεράστια ευχαρίστηση ... Κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι. Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε».

Αναφορικά με το υγειονονομικό πρωτόκολλο, ανέφερε ότι «πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά, η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις