Ο Αυγενάκης ματαίωσε την επίσκεψη σε Σπάτα και Κορωπί

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 12:36
UPD:14:58
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ακύρωσε τις επισκέψεις που είχε προγραμματίσει για σήμερα στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, σε Κορωπί και Σπάτα αντίστοιχα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε προαναγγείλει χθες ότι θα μετέβαινε στις εγκαταστάσεις των δύο συλλόγων, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε στις ομάδες της Super League για να ξεκινήσουν προπονήσεις στα προπονητικά κέντρα τους, σε γκρουπ των 6-8 παικτών.

Οι «πράσινοι» είχαν αντιδράσει στην προοπτική επίσκεψης του υφυπουργού στο κέντρο «Γ. Καλαφάτης», χαρακτηρίζοντας «μη ευπρόσδεκτο» τον κ. Αυγενάκη.

Η θέση του υφυπουργείου, όπως εκφράστηκε μέσω του εκπροσώπου Τύπου μετά τη ματαίωση της επίσκεψης:

«Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά και απαραίτητη για την αθλητική οικογένεια. Απαιτητική και ως διαδικασία. Δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και άλλες ενέργειες. Είναι δουλειά ουσίας και μεγάλης ευθύνης. Ευχαριστούμε την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας. Με την καθοδήγησή της λειτουργούμε με περισσότερη σιγουριά περπατώντας στα αχαρτογράφητα μονοπάτια του κορωνοϊού».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις