Η Σεούλ ρισκάρει πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών για τις κούκλες του σεξ

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 13:27
UPD:16:55
via REUTERS/Yonhap News Agency
A- A A+

Το ενδεχόμενο προστίμου ή και αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει η FC Σεούλ, επειδή χρησιμοποίησε... κούκλες του σεξ στις κενές θέσεις σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, την περασμένη Κυριακή.

Το ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία θα εξετάσει ενδελεχώς το περιστατικό, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Το προσωπικό της ομάδας τοποθέτησε τις κούκλες στις εξέδρες για να καλύψει εν μέρει την απουσία των οπαδών, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την πανδημία.

Όμως, οι θεατές που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι έμοιαζαν με κούκλες σεξ και πως κάποιες απ΄ αυτές κρατούσαν πλακάτ με το όνομα κατασκευαστή παιχνιδιών ενηλίκων!

Η Σεούλ, που νίκησε σε αυτό το παιχνίδι με 1-0 την Γκουανγκζού, μπορεί να τιμωρηθεί με αφαίρεση έως και 5 βαθμών ή να αντιμετωπίσει πρόστιμο τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων γουόν (3.738 ευρώ), ανέφερε το Yonhap.

Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα, ισχυριζόμενη ότι δεν κατάφερε να ελέγξει την αποστολή και πως δεν γνώριζε ότι οι κούκλες ήταν «προϊόντα ενηλίκων».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις