Ανανέωσε με την Μπάγερν ο Νόιερ

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 22:13
UPD:22:19
REUTERS/Hannibal Hanschke
A- A A+

Με... happy end ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις της Μπάγερν με τον Μάνουελ Νόιερ, αφού ο Γερμανός τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς ως το 2023.

Πριν από ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν οδηγηθεί σχεδόν σε αδιέξοδο, με τη διοίκηση να θεωρεί υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις και το πεναετές συμβόλαιο που ζητούσε ο Νόιερ.

Στο διάστημα που μεσολάβησε οι συζητήσεις ξανάρχισαν και τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή», που διασφαλίζει την παραμονή του διεθνή γκολκίπερ στο Μόναχο. 

«Τις εβδομάδες του lockdown δεν ήθελα να πάρω κάποια απόφαση, γιατί δεν ήξερα αν, πότε και πώς θα συνεχιζόταν η Bundesliga. Τώρα που αυτό επιλύθηκε, βλέπω το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Αισθάνομαι τη Βαυαρία σαν το σπίτι μου. Η Μπάγερν παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη» δήλωσε ο Νόιερ.

«Ο Μάνουελ είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο και ο αρχηγός μας. Η Μπάγερν είναι πολύ ικανοποιημένη που επέκτεινε το συμβόλαιό του» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει την απόκτηση, ως ελεύθερου από τη Σάλκε, του 23χρονου Αλεξάντερ Νίμπελ, τον οποίο προορίζει για μελλοντικό διάδοχο του Νόιερ κάτω από τα δοκάρια. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις