Πρόστιμο - ρεκόρ στη Σεούλ για τις κούκλες του σεξ

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 12:47
UPD:12:53
via REUTERS/Yonhap News Agency
A- A A+

Πρόστιμο-ρεκόρ για τα δεδομένα του πρωταθλήματος κόστισε στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα, η μοναδική πρωτοβουλία της να τοποθετήσει φουσκωτές κούκλες στις εξέδρες, αντί των θεατών που απουσιάζουν λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο της Ασίας επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 80.000 δολαρίων (100 εκατομμύρια won) για τον αγώνα εναντίον της Γκουανγκζού, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη πίσω από κλειστές πόρτες και κούκλες είχαν τοποθετηθεί στα καθίσματα, φορώντας πουκάμισα ή λογότυπα που αναφέρονταν σε έναν πωλητή σεξουαλικών παιχνιδιών.

Μια κίνηση που επικρίθηκε έντονα από το K-League, η οποία κατηγόρησε τον σύλλογο ότι «ταπείνωσε βαθιά τους οπαδούς του».

Τα νέα του ατυχούς περιστατικού ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη. Αφού εξέτασε την υπόθεση, η K-League δέχτηκε την αιτιολογία ότι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν γνώριζε πως τα ανδρείκελα ήταν σεξουαλικά παιχνίδια, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «θα μπορούσε εύκολα να αναγνωρίσει τη λειτουργία τους, χρησιμοποιώντας κοινή λογική και εμπειρία».

«Η διαμάχη γι΄ αυτό το επεισόδιο ταπείνωσε βαθιά και τραυμάτισε τους οπαδούς, ενώ έβλαψε την ακεραιότητα του πρωταθλήματος», κατέληξε η κορεατική Λίγκα.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις