Μπερτομέου: «Ο Παναθηναϊκός έχει απειλήσει ξανά με αποχώρηση. H παραμονή του στην Euroleague είναι το καλύτερο σενάριο

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 11:36
UPD:11:44
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

«Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πολύ καλά ότι η καλύτερη επιλογή του είναι να παραμείνει στην Euroleague» τόνισε μεταξύ άλλων ο Τζόρντι Μπερτομέου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais».

Οι «πράσινοι» φέρονται να απείλησαν με αποχώρηση από τη διοργάνωση εφόσον δεν τακτοποιηθεί το θέμα των εσόδων που έχουν συμφωνηθεί, μετά την οριστική διακοπή της σεζόν, ωστόσο, ο «ισχυρός άνδρας» της Euroleague ξεκαθάρισε πως ακόμη και σε αυτό το ενδεχόμενο θα προσκληθεί άλλη ομάδα.

«Νομίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να ανοίξεις διάλογο μαζί τους για να τους κάνεις να δουν την κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει καλά ότι εκτός της EuroLeague δεν έχει καλύτερο σενάριο, αλλά ένα πολύ χειρότερο. Είναι προφανές για όποιον μπορεί να το καταλάβει. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βγάλει αντίστοιχες ανακοινώσεις, αυτό δεν συνέβη ποτέ».

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Μπερτομέου είπε κάτι ακόμα: «Ακόμη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν αποχωρήσει δηλαδή ο Παναθηναϊκός, τότε θα έρθει κάποια άλλη ομάδα στην θέση του. Πριν μερικά χρόνια είχαμε τη Μπενετόν Τρεβίζο, την Σιένα.».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις