Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στον Γιώργο Δώνη

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 19:45
UPD:19:47
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, με την οποία του ζήτησε να λυθεί η συνεργασία τους αφότου ολοκληρωθούν τα play off της Super League, είδε σήμερα (30/06) το φως της δημοσιότητας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως η σχέση εμπιστοσύνης των δύο ανδρών έχει διαρραγεί πλέον και ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η εν λόγω επιστολή μέχρι την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει, κάτι που τελικά δε συνέβη.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία.

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση.

Είμαι στη διάθεσή σου να τα πούμε κι από κοντά, αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας.

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού.

Με τιμή

Γιάννης Αλαφούζος».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις