Ο Ολίρι της Ryanair ξαναχτυπά: «Τρίχες» η καραντίνα

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 10:30
REUTERS/Francois Lenoir
A- A A+

Η Ryanair δεν θα ματαιώσει πτήσεις προς και από τη Βρετανία παρά την καραντίνα 14 ημερών που εισάγει η κυβέρνηση για τους διεθνείς ταξιδιώτες, καθώς βλέπει χιλιάδες Βρετανούς να κάνουν κρατήσεις για διακοπές. Αυτό διεμήνυσε σήμερα ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας Μάικλ Ολίρι.

Η Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, η easyJet και η IAG, ιδιοκτήτρια της British Airways, έχουν αρχίσει τα πρώτα στάδια μιας δικαστικής προσφυγής κατά της καραντίνας,η οποία αποφασίσθηκε για να προληφθεί ένα δεύτερο κύμα της Covid-19.

Ερωτηθείς αν η Ryanair θα ματαιώσει πτήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, εφόσον η καραντίνα παραμείνει σε ισχύ στη διάρκεια αυτών των μηνών, ο διευθύνων σύμβουλος της ιρλανδικής εταιρείας απάντησε: «Όχι, επειδή οι πτήσεις που αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πλήρεις. Οι Βρετανοί αγνοούν αυτή την καραντίνα, ξέρουν πως είναι τρίχες».

«Η Ryanair πραγματοποιεί καθημερινά χίλιες πτήσεις σε σημεία σε όλη την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα από την 1η Ιουλίου, τις 2, τις 3 και καθημερινά στη συνέχεια».

Πηγή: Reuters 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή