Κ. Μπακογιάννης για το Βοτανικό: «Ήρθε η ώρα για πράξεις, ήρθε η ώρα να περάσουμε στη λύση»

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 12:17
UPD:18:19
George Vitsaras / SOOC/George Vitsaras
A- A A+

Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, τοποθετήθηκε μέσω Facebook για το θέμα του Βοτανικού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μπάσκετ πωλείται έναντι 25 εκ. ευρώ κι ότι σκοπεύει να αποχωρήσει και από τον Ερασιτέχνη εφόσον δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της Πολιτείας στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Μάλιστα, ο κ. Γοαννακόπουλος επισήμανε μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε ότι κατά τη γνώμη του και βάσει αυτών που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η Πολιτεία σκοπεύει να προχωρήσει μόνο το θέμα της κατασκευής γηπέδου για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και όχι να γίνουν εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ήταν άμεση. Όπως ανέφερε στο ποστάρισμά του «ήρθε η ώρα για πράξεις» και ότι εντός του καλοκαιριού θα υπάρξει «συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.»

Αναλυτικά έγραψε:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού.

Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει...αλλά δεν βλέπει.

Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.

Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε.»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις