«Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη»

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 13:40
UPD:13:41
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με προσωπική του δήλωσή του, που αναρτήθηκε στη σελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε το σύλλογο της καρδιάς του, ενώ γι΄ άλλη μια φορά κατηγόρησε την Πολιτεία τονίζοντας ότι «κάνει τα στραβά μάτια» κι έκανε λόγο για «ξεπούλημα της Λεωφόρου», προκειμένου να γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει, χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου.  Όταν όμως ορισμένοι "υπάνθρωποι" βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου, αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις.

Κι όλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της. Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας.

Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη. Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως. Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα. Οι μάσκες έπεσαν.

Στο θέμα "Βοτανικός" τα συμφέροντα Δήμου - Πολιτείας - Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα. Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα. Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό.

Όλοι κατάλαβαν πια τι παίζεται. Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ - ΚΑΕ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν.

Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη.»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις