Ανακοίνωση οργανωτικών αλλαγών στην SAS Ελλάδας

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 11:36
UPD:11:37
Shutterstock
A- A A+

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπατσίρος στην SAS Ελλάδας, ο οποίος από τα μέσα Αυγούστου κατέχει την θέση του Regional Lead για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Η αλλαγή του ρόλου για τον κ. Παπατσίρο έρχεται μετά την αποχώρηση του Regional Sales Director για Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη Νίκου Πέππα, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία 14 ετών. Μέσα από τη νέα του θέση, ο κ. Παπατσίρος θα ηγείται της αναφερόμενης περιφέρειας.

Ο Γιάννης Παπατσίρος εντάχθηκε στο δυναμικό της SAS Ελλάδας πριν από έξι χρόνια και γρήγορα ανελίχθηκε σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες μέσα στην εταιρεία. Η οξυδέρκεια, το πάθος και οι εξιδεικευμένες γνώσεις που διαθέτει, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στην εταιρεία μέχρι σήμερα, ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες που τον οδήγησαν στη θέση του Regional Lead. Ο κ. Παπατσίρος αναλαμβάνει την ευθύνη της περιφέρειας σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους των τελευταίων ετών, λόγω των συνεπειών του ιού Covid-19 στην παγκόσμια οικονομία, που έχει επιφέρει πρόσθετες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, τόσο όσον αφορά στη λειτουργία τους, όσο και στις προσπάθειές τους για αποτελεσματική και απρόσκοπτη ψηφιακή μετάβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του γενικότερου ανασχεδιασμού της επενδυτικής και αναπτυξιακής στρατηγικής, η SAS προχώρησε στην αναδιάρθρωση της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κάτω από την οποία υπάγονται οι Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία και Ρουμανία όσο και οι χώρες της Αδριατικής, ορίζοντας τον Tayfun Topkoc ως Managing Director of SAS South Eastern Europe.

Ο Γιάννης Παπατσίρος δήλωσε σχετικά: «Με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που δείχνει η SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας στο πρόσωπό μου και είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου. Η επιτυχημένη λειτουργία και η διευρυμένη ανάπτυξη της SAS στις συγκεκριμένες αγορές είναι στις άμεσες και κύριες προτεραιότητές μου. Έχοντας βαθιά γνώση της εταιρείας και των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τις προσπάθειες για περαιτέρω ισχυροποίηση της εταιρείας στην εν λόγω περιφέρεια».

Προτεινόμενα για εσάς