Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης άνοιξε τις κερκόπορτες για τον Εφιάλτη του «Θα»

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 21:18
UPD:21:19
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Η Ελληνική Λύση με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη, άσκησε σκληρή κριτική κάνοντας λόγο για άλωση του κράτους και ρουσφετολογικές προσλήψεις και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης αφού μοίρασε λεκτικά ψίχουλα και άφθονες αερολογίες στους πολίτες, ανακοίνωσε το σχέδιο οριστικής άλωσης του κράτους.

Οι "κερκόπορτες" για αναξιοκρατικές ρουσφετολογικές προσλήψεις που ανακοίνωσε με την «χαλάρωση» του ΑΣΕΠ, ο εφιάλτης του «Θα» χωρίς να μας πει που θα βρει τα λεφτά προσβάλλουν κάθε έντιμο Έλληνα και μας γυρνούν δεκαετίες πίσω.

Η πρωτοφανής απαξίωση του πρωτογενούς τομέα την ώρα που άπαντες αξιολογούν την επισιτιστική κρίση που έρχεται ως την πιο επικίνδυνη συνέπεια της πανδημίας, είναι εγκληματική.

Τέλος, δεν ζήτησε ούτε ένα «συγγνώμη» για την εξαπάτηση των Θεσσαλονικέων που δεν είδαν ούτε μία από τις περσινές του εξαγγελίες να γίνεται πράξη! Ούτε μία κουβέντα για τη Μακεδονία που απροστάτευτη βλέπει τα προϊόντα της να πλαστογραφούνται από τους Σκοπιανούς!

Φέτος, η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία κυριολεκτικά δεν υπήρχαν για τον πρωθυπουργό. Για άλλη μια φορά η ΔΕΘ μετετράπη σε Διεθνή Εμπαιγμό Θεσσαλονίκης».       
 

naftemporikigr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή