Ν.Δ.: Η κυβέρνηση αποκαθιστά τις αδικίες εις βάρος των εργαζομένων

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 15:21
UPD:15:23
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη «επιβεβαιώνουν την προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη στήριξη των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης και του ιδιωτικού τομέα» δηλώνει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνει, «με οδηγό τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και επιταχυντή τις έκτακτες ανάγκες της πανδημίας, η κυβέρνηση αποκαθιστά σταθερά και αποτελεσματικά τις αδικίες εις βάρος των εργαζομένων και των επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα, που πλήρωσαν δυσανάλογα μεγάλο τίμημα κατά τη διάρκεια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης και χτυπήθηκαν εκ νέου από τον κορωνοϊό, επιδοτεί την εργασία και όχι την ανεργία, ενώ παράλληλα, κάνει την κοινωνική ευαισθησία πράξη».

Η Ν.Δ. κάνει λόγο για «αμηχανία της αντιπολίτευσης "του παγουρίνου" και "της μάσκας"» και υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «κυβέρνησε σε συνθήκες παγκόσμιας ανάπτυξης με το δόγμα Τσακαλώτου-Χουλιαράκη περί συνειδητής υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης», που «απλώς υπογραμμίζει ότι μοναδικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι οι πρωτόγνωρες προκλήσεις της παγκόσμιας κρίσης».

«Η μείωση των βαρών στον ιδιωτικό τομέα, η σφυρηλάτηση της εθνικής μας αυτοπεποίθησης και η εθνική ομοψυχία είναι οι πυλώνες της γέφυρας που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή