Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη των δραστών της επίθεσης στο «Κατσάνειο» η ΕΛ.ΑΣ.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 14:56
UPD:15:00
thestival
A- A A+

Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία έξι ατόμων που ενέχονται σε επίθεση σε αθλητικό χώρο, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για πέντε Έλληνες κι έναν αλλοδαπό, ηλικίας 23 έως 41 ετών.

Από αυτούς ήδη συνελήφθησαν οι δύο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της τοπικής Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες χθες, οι κατηγορούμενοι, μαζί με άλλα άτομα, επιβαίνοντας σε δίκυκλα, έφθασαν στο γήπεδο βόλεϊ «Κατσάνειο» κι επιτέθηκαν λεκτικά σε παρευρισκόμενους εντός του αθλητικού χώρου, όπου διεξάγονταν προπονήσεις αθλητικών τμημάτων ακαδημιών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επεισόδιο εξωτερικά του εν λόγω χώρου, με χρήση σωματικής βίας και περιορισμένη ρίψη αντικειμένων, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, επικίνδυνη βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή