Η Λίλι Ράινχαρτ μιλάει για την ποίηση και την ψυχική υγεία

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 09:04
A- A A+

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Riverdale», Λίλι Ράινχαρτ, έγραψε ένα νέο βιβλίο ποίησης με τίτλο «Swimming Lessons».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Good Morning America», η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή της με την ποίηση, καθώς και τον αγώνα που δίνει με ζητήματα ψυχικής υγείας.

«Θεραπεύω τον εαυτό μου και βρίσκω κάθαρση μιλώντας ξανά και ξανά για αυτό» ανέφερε για την ψυχική της κατάσταση. «Έγραφα εκείνες τις στιγμές που ένιωθα ένα συγκεκριμένο συναίσθημα και με βοήθησε να απελευθερώσω αυτό το συναίσθημα και το έβγαλα από το σώμα μου. Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι είμαι χαρούμενη, ή να λέω ψέματα λόγω της δουλειάς μου, οπότε όταν έχω την ευκαιρία να είμαι πραγματική και αυθεντική, εκμεταλλεύομαι αυτήν την ευκαιρία» τόνισε.

«Νομίζω ότι, όσον αφορά την εικόνα του σώματος, είναι το θέμα με το οποίο ήμουν αντιμέτωπη περισσότερο στη ζωή. Αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν, αν έχεις μία συγκεκριμένη εμφάνιση, πώς μπορείς να παραπονιέσαι για το σώμα σου;» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την ποίησή της, η Ρέινχαρτ είπε: «Είτε πρόκειται για θλίψη είτε για πόνο στην καρδιά, τα δύο συμβαδίζουν. Ο στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ποιήματα που ήταν πιο οικουμενικά με την έννοια ότι ο αναγνώστης θα μπορούσε να βάλει τον εαυτό του στη θέση του ποιητή και απλώς να πάρει κάθε ποίημα και να το ερμηνεύσει όπως θέλει».

Προτεινόμενα για εσάς