Μάγδα Φύσσα: Ο Παύλος τα κατάφερε

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 12:50
UPD:15:20
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

«Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα μετά  την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για την οποία κρίθηκαν ένοχοι ο Γιώργος Ρουπακιάς κι άλλοι 15 από τους υπόλοιπους 17 κατηγορούμενους για συνέργεια (Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης Γεώργιος Δήμου Ελπιδοφόρος Καλαρίτης Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός Κωνσταντίνος Κορκοβίλης Αναστάσιος Μιχάλαρος Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης Γεώργιος Σκάλκος Γέωργιος Σταμπέλος Λέων Τσαλίκης Αθανάσιος Τσόρβας Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης). 

Με το άκουσμα της απόφασης η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε σε λυγμούς και το ακροατήριο σε χειροκροτήματα.

Και εκτός αιθούσης, οι γονείς του Παύλου Φύσσα βγήκαν από το Εφετείο για να χαιρετίσουν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα φωνάζοντας μεταξύ άλλων στην Μάγδα Φύσσα «Δύναμη».

«Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία, αυτό που πραγματικά ήταν ο Παύλος» είπε η Μάγδα Φύσσα, σφίγγοντας στην αγκαλιά της ανθρώπους που περίμεναν ακόμα έξω από το δικαστικό μέγαρο. «Μας ανοίγεται ένας δρόμος καλός, αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο φασισμός. Χρειάζεται αγώνας. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά στο χέρι σας είναι από εδώ και πέρα. Μας άνοιξε τον δρόμο ο Παύλος. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα ακόμα. Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας» είπε η Μάγδα Φύσσα και ο πατέρας του Παύλου συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστούμε όλους. Ήσασταν άψογοι. Συνεχίστε έτσι».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή