Τραγουδώντας στο ντους αλλά με κοινό

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 18:19
UPD:18:19
REUTERS/CARLOS OSORIO
A- A A+

Ένα μπαρ καραόκε στο Οντάριο του Καναδά, επιτρέπει τώρα στους πελάτες του να τραγουδούν πίσω από μια αυτοσχέδια καμπίνα ντους, με την ελπίδα να αποτρέψουν την εξάπλωση του Covid-19 σε όσους παρακολουθούν.

REUTERS/CARLOS OSORIO

«Το να το κάνεις στο ντους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μένεις υγιείς και να κρατάς τα πάντα καθαρά», δήλωσε η Tρέισι Ινγκλαντ, ιδιοκτήτρια του Tracie’s Place Karaoke Bar and Restaurant, σε δήλωσή της στο Reuters.

Η Tρέισι Ίνγκλαντ, ιδιοκτήτης του Tracie's Place Karaoke Bar and Restaurant, λέει ότι η αντίδραση στην ιδέα του «ντους» ήταν θετική. 

REUTERS/CARLOS OSORIO

Το μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην πόλη του Χάμιλτον, αρχικά έκλεισε τον Μάρτιο εν μέσω της πανδημίας, αλλά άνοιξε ξανά τον Ιούλιο με μια σειρά από νέα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας - καθώς και το νέο «περίπτερο ντους» καραόκε, το οποίο καθαρίζεται ενδελεχώς μεταξύ κάθε παράστασης.

REUTERS/CARLOS OSORIO

«Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα για να διασφαλίσουμε την ευημερία όλων», έγραψε η Tracie's Place στο Facebook, λίγο πριν ξανανοίξει στις 24 Ιουλίου. «Όσο [είναι] υπέροχο να βλέπουμε να μένουν όλοι υγιείς, εμείς στο Tracie's θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε η λύση για περισσότερη κανονικότητα με τον κατάλληλο τρόπο. Οι καιροί έχουν αλλάξει και το ίδο και το πρωτόκολλό μας ».

REUTERS/CARLOS OSORIO

Για το σκοπό αυτό, ο χώρος ανακοίνωσε ότι θα απαιτούσε από τους τραγουδιστές να αγοράσουν το δικό τους κάλυμμα μικροφώνου - αξίας 5 δολαρίων - για να ξαναχρησιμοποιηθούν όποτε τραγουδούν, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε μια τοπική καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Και, ναι, οι ερμηνευτές πρέπει τώρα να αποδώσουν πίσω από μια κουρτίνα ντους, με το Tracie's Place να παροτρύνει τους πελάτες να τραγουδήσουν «σαν να είστε στο ντους, κυριολεκτικά».

Η ίδια η Ίνγκλαντ είπε στο Reuters ότι η αντίδραση μέχρι στιγμής ήταν «καταπληκτική».

naftemporikigr με πληροφορίες από το Fox
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή