ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Ζαρούλια: «Η ΝΔ συνεχίζει να ξεπλένει χρυσαυγίτες»

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 18:21
UPD:18:23
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Επίθεση στην Κυβέρνηση και στο προεδρίο της Βουλής κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια ως μετακλητή, τονίζοντας ότι στη Νέα Δημοκρατία γνώριζαν από την αρχή ότι ο διορισμός ήταν παράνομος. «Η ΝΔ συνεχίζει να ξεπλένει χρυσαυγίτες» αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η αποκάλυψη ότι ο διορισμός της υπόδικης χρυσαυγίτισας Ζαρούλια ως μετακλητή ήταν εξαρχής παράνομος εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο την Προεδρία της Βουλής, την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και το δήθεν επιτελικό τους κράτος.

Οφείλουν σήμερα κιόλας να δώσουν στη δημοσιότητα την υπεύθυνη δήλωση της Ζαρούλια, στην οποία διαβεβαιώνει ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, όπως προβλέπεται από το νόμο για τον διορισμό μετακλητών στη Βουλή.

Είτε η κα Ζαρούλια υπέβαλε ψευδή δήλωση και αυτή έγινε αποδεκτή, κάνοντας τα στραβά μάτια πέντε μέρες πριν την ιστορική δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή ή αν δεν υπέβαλε καθόλου τότε προχώρησε η διαδικασία διορισμού της με ελλιπή στοιχεία και «πάγωσε» μετά το σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις από τη ΝΔ που συνεχίζει να ξεπλένει μέχρι και στο παρά πέντε της ανακοίνωσης των ποινών τους χρυσαυγίτες».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή