Δίκη Χ.Α: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αύριο στο Εφετείο

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 17:06
UPD:12/10/2020 06:47
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας η Μαρία Λεπενιώτη θα εκφωνήσει την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων επί των ελαφρυντικών. Το αν θα δοθούν ελαφρυντικά ή όχι στους καταδικασθέντες θα καθορίσει την ποινή που θα τους επιβληθεί.

Έως 15 χρόνια κάθειρξη για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης και έως 10 χρόνια κάθειρξη για τα μέλη, αν το δικαστήριο απορρίψει τα ελαφρυντικά στους καταδικασθέντες. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κατηγορούμενοι πέφτουν «στα μαλακά» με ποινή έως 8 χρόνια για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έως 5 χρόνια για ένταξη και συμμετοχή σε οργάνωση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αύριο στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Αστυνομία και αύριο (Δευτέρα 12 Οκτωβρίου) στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 5:00 η κυκλοφορία των οχημάτων, στις εξής οδούς:

  • Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή