Έκτακτη Γ.Σ. για αλλαγές στο Δ.Σ. στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 12:36
UPD:12:38
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της εταιρείας για το μεσημέρι (13:00) της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η θητεία του νυν σχήματος ολοκληρώνεται τέσσερις ημέρες νωρίτερα και μέσα από την εκλογική διαδικασία αναμένεται να προκύψουν αλλαγές στο Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 24η του μηνός Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης αρ. 11-13, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
2) Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. 
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 01η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Πεντέλης αρ. 11-13, Βριλήσσια, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24 Νοεμβρίου 2020 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής την 1 Δεκεμβρίου 2020 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις