Η διάθεση των iPhone 12 Pro και iPhone 12 ξεκινά στην Ελλάδα από τις 20 Νοεμβρίου

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 14:52
UPD:14:57
A- A A+
Η iSquare, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι η νέα σειρά συσκευών iPhone 12 θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσημα μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών Apple, στην Ελλάδα από τις 20 Νοεμβρίου. 
 
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, “η Apple εγκρίνει τη διάθεση προς πώληση των συσκευών της στην εκάστοτε χώρα μόνο μετά από την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ποιοτικών ελέγχων, που διενεργούνται από την ίδια με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και την ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης που μόνο τα προϊόντα Apple προσφέρουν”.
 
Η αγορά των συσκευών της Apple μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της διασφαλίζει μια σειρά από υπηρεσίες και προνόμια, όπως διετή εγγύηση των προϊόντων, πιστοποιημένη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιπρόσθετα, οι συσκευές είναι έτοιμες για χρήση καθώς είναι εγγυημένη η ομαλή τους λειτουργία στην ελληνική αγορά από τον κατασκευαστή. 
 
Οι προ-παραγγελίες των συσκευών ξεκινούν επίσημα στην Ελλάδα από τις 13 Νοεμβρίου και μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple, οι οποίοι είναι αποκλειστικά οι αλυσίδες: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public/MediaMarkt, you.gr, Document, iSystem.

Προτεινόμενα για εσάς