Διάθεση δωρεάν εργαλείου ηλεκτρονικής τιμολόγησης, συμβατό με myDATA

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 11:08
UPD:11:09
shutterstock
A- A A+

Από 1η Οκτωβρίου ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά το myDATA, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, η οποία καταργεί τα χειρόγραφα βιβλία και τιμολόγια και φέρνει στο προσκήνιο την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Από την 1η Ιανουαρίου 2021 το μέτρο θα εφαρμοστεί καθολικά και όλες οι επιχειρήσεις θα είναι υποχρεωμένες να καταχωρούν στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ όλα τα δεδομένα εσόδων και εξόδων τους.

Για να γίνει η διασύνδεση με το myDATA, θα πρέπει η επιχείρηση να διαθέτει ειδικό λογισμικό, συμβατό με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ. Με αυτά τα δεδομένα, το Papaki ως συνοδοιπόρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, παρουσίασε την υπηρεσία Oxygen Pelatologio.

Το Oxygen Pelatologio ξεχωρίζει για την ευκολία στη χρήση και την αξιοπιστία του. Το κύριο πλεονέκτημά της πλατφόρμας είναι ότι ένας επιχειρηματίας μπορεί μόνο με το ΑΦΜ και το όνομά του να ξεκινήσει να εκδίδει ηλεκτρονικά τιμολόγια εντελώς δωρεάν μέσα σε μόλις 2 λεπτά. Επίσης, δεν χρειάζεται εγκατάσταση μιας και είναι εξ’ ολοκλήρου στο cloud, και αυτό το καθιστά διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή. Ταυτόχρονα, διαθέτει ένα πλήρες και εύχρηστο ελληνικό μενού, ενώ είναι πιστοποιημένο με ISO 27001:2013 για τη διαβίβαση δεδομένων στην ΑΑΔΕ.  

Το Oxygen Pelatologio δεν αποτελεί μια απλή εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλές περισσότερες υπηρεσίες:

Με την εφαρμογή μπορεί κάποιος να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομικών της επιχείρησής του καταχωρώντας, εύκολα και απλά, έσοδα και έξοδα. Με ένα κλικ μπορεί να δει το υπόλοιπο κάθε πελάτη και τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Η δημιουργία απολογισμών και αποθήκευσης εσόδων και εξόδων γίνεται πιο άμεση από ποτέ με την εξαγωγή ενός αρχείου Excel.

Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματη διαχείριση του αποθέματος για κάθε προϊόν και παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις και την αξία των συναλλαγών για κάθε προϊόν/υπηρεσία ξεχωριστά. Παράλληλα, η οργάνωση της αποθήκης και των υποκαταστημάτων γίνεται ευκολότερη, με δυνατότητα τιμολόγησης του κάθε χρήστη από όλες ή από μία συγκεκριμένη αποθήκη.

Γρήγορος υπολογισμός του χρόνου εργασίας της ομάδας της επιχείρησης για τον εκάστοτε πελάτη και άμεση τιμολόγηση με ένα κλικ. Ο επιχειρηματίας κρατάει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας του, παρακολουθώντας αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την ομάδα εργασίας και τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Παροχή άμεσης πρόσβασης σε αναλυτικά στατιστικά και οικονομικά στοιχεία, όπως εισροές και εκροές χρημάτων έτσι ώστε να γνωρίζει ο επιχειρηματίας ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της επιχείρησής του και της ρευστότητάς της.

Με οποιοδήποτε συνδρομητικό πακέτο ο λογιστής της επιχείρησης μπορεί να αποκτήσει εύκολα πρόσβαση στο Oxygen Pelatologio και να δει μόνο εκείνα τα στοιχεία που του είναι απαραίτητα για τη ρύθμιση των φορολογικών υποχρεώσεων, όπως για παράδειγμα την έκδοση του ΦΠΑ ή του φόρου εισοδήματος. 

Ανακάλυψε περισσότερα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στην ιστοσελίδα https://www.papaki.com/el/oxygen

 

   

Προτεινόμενα για εσάς