Γραμμένος: «Θα μελετήσουμε την Ολιστική Μελέτη και θα καταλήξουμε στις θέσεις μας»

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 16:00
UPD:16:03
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευάγγελο Γραμμένο για το περιεχόμενο της Ολιστικής Μελέτης των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των δύο ανώτατων αρχών του ποδοσφαίρου συνεδρίασε σήμερα η ΕΕ της ΕΠΟ, με τον «ισχυρό άνδρα» της Ομοσπονδίας να ενημερώνει τους παρευρισκόμενους για το σχέδιο που έχει καταρτιστεί με σκοπό την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι «επόμενο βήμα είναι το ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του», ενώ στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου να παραχωρηθούν στην Cosmote.

Συγκεκριμένα, η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε:

- Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

- Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις