38 πυρετο ανέβασε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος - Σταθερή η υγεία του λένε οι γιατροί

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 21:47
UPD:21:50
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

 Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για την κατάσταση της υγείας του Προκαθήμενου της Εκκλησίας, που εισήχθη το πρωί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσομομείου με διάγνωση covid.

Ο Αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρη  Κονιδάρη, το απόγευμα ανέβασε 38 πυρετό, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο άλλο σύμπτωμα. Ο ίδιος ,τόνισε ότι το πρωί που διεκομίσθη στον «Ευαγγελισμό» ήταν απύρετος.

«Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε ο κ. Κονιδάρης, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε. «Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», διευκρίνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή