Τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα θα ξεκινήσει το Australian Open

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 13:21
UPD:14:44
REUTERS/EDGAR SU
A- A A+

Το σενάριο χρονικής μετάθεσης του Australian Open 2021, από τον Ιανουάριο στον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, είναι υπαρκτό κι εξετάζεται, λόγω των πρωτοκόλλων COVID-19 στη χώρα, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Herald Sun.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε ένα Aussie Open στις αρχές του επόμενου έτους», δήώσε για το θέμα ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, Ντάνιελ Άντριους.

«Το ακριβές χρονοδιάγραμμα, οι ακριβείς ρυθμίσεις που έχουμε εφαρμόσει, δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη. Όταν διευθετηθούν, θα χαρώ να το μοιραστώ μαζί σας», πρόσθεσε.

Πάντως, η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας (T.A.) απέρριψε τις αναφορές ΜΜΕ που ισχυρίζονται ότι η έναρξη του Australian Open πρόκειται να μετατεθεί. «Είναι καθαρή εικασία», δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είπαμε πώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την κυβέρνηση της Βικτώριας και θα ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό, και δεν υπάρχει ενημέρωση αυτήν τη στιγμή».

Η ομοσπονδία της Αυστραλίας είχε προγραμματίσει για τους παίκτες και τα επιτελεία τους άφιξη στη Βικτώρια περί τα μέσα Δεκεμβρίου,για να έχουν χρόνο για την υποχρεωτική περίοδο καραντίνας (2 εβδομάδες), πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις