Νέα σειρά τηλεοράσεων LG UN7400 με Real 4K ανάλυση

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 12:07
UPD:12:10
A- A A+
Η LG Electronics πρόσθεσε μία ακόμα σειρά τηλεοράσεων στα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της, την UN74006LB που διατίθεται σε διαστάσεις από 43 έως 65 ίντσες, ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά και προβάλλει εικόνες σε Real 4K ανάλυση. 
 
Η νέα σειρά τηλεοράσεων ενσωματώνει έναν γρήγορο, ακριβή τετραπύρηνο επεξεργαστή που εξαλείφει τον ''θόρυβο'' και δημιουργεί πιο δυναμικά χρώματα και αντίθεση, ενώ οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K.
 
Παράλληλα, το HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή και το FILMMAKER MODE προσφέρουν απολαυστικό περιεχόμενο και κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Ακόμη, με το LG ThinQ οι χρήστες μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε έξυπνες συσκευές μέσα από μια μεγάλη οθόνη, δίνοντας απλές φωνητικές εντολές. 
 
Επιπλέον, τα μοντέλα της νέας σειράς διαθέτουν Ultra Surround ήχο ο οποίος ''ξεπροβάλλει'' από πολλαπλά εικονικά κανάλια, συμπληρώνοντας την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν μια ευρεία γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app, στο Netflix και στο Youtube που είναι διαθέσιμα στο νέο webOS, αλλά και να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με χαμηλή καθυστέρηση εισόδου.  
 
Τέλος, το λεπτό πλαίσιο και οι κομψές, μοντέρνες γραμμές τους προσδίδουν μια νότα κομψότητας στον χώρο παρέχοντας μία καθηλωτική εμπειρία με ευρεία γωνία θέασης.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς