ΝΒΑ: Πρόστιμο σε Ίρβινγκ και Νετς επειδή αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 10:38
UPD:10:40
EPA/JASON SZENES
A- A A+

Πρόστιμο 25.000 δολαρίων επέβαλλε η Λίγκα του ΝΒΑ στον Κάιρι Ίρβινγκ και στους Μπρούκλιν Νετς, λόγω του ότι ο σταρ της ομάδας απέφυγε να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης παρά τα διαρκή αιτήματα που υπήρχαν.

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου έχει γνωστοποιήσει ρητά ότι οι παίκτες θα πρέπει να συνεργάζονται με τα ΜΜΕ, κάτι που δε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με τον Ίρβινγκ και την ομάδα του. Το αποτέλεσμα ήταν να τους επιβληθεί πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

Με βάση την ανακοίνωση της Λίγκας, ο σταρ του Μπρούκλιν αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στις Media Days των Νετς και παρά τα συνεχόμενα αιτήματα των εκπροσώπων του Τύπου η απάντηση ήταν μονίμως αρνητική.

Ο παίκτης προτίμησε την πρώτη μέρα που θα ήταν διαθέσιμος να στείλει μία γραπτή ανακοίνωση, λέγοντας ότι θα μιλάει το παιχνίδι του για αυτόν, χωρίς να ξεκαθαρίσει στο κείμενο αν αυτό σήμαινε ότι όλη την σεζόν θα απέφευγε να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Στο μεταξύ, η Λίγκα αποφάσισε να υποβάλλει όλους τους παίκτες των ομάδων σε καθημερινά rapid test κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνονται γνωστά εντός 30 λεπτών.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις