Δωρεά 50.000 φιάλες βιταμινούχου νερού στο ΕΣΥ από την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 16:47
UPD:16:58
Hans Ziertmann

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Πενήντα χιλιάδες φιάλες βιταμινούχου νερού, πρόσφερε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανταποκρινόμενη, όπως υποστηρίζει, στις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ, λόγω του δεύτερου κύματος πανδημίας COVID-19. Η δωρεά προσφέρθηκε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς COVID – 19, του ΕΚΑΒ καθώς και στον ΕΟΔΥ, με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού τους με τόνωση και ενέργεια, ώστε να συνεχίσουν με δύναμη το σημαντικό έργο τους. 

Συγκεκριμένα, η δωρεά απευθύνθηκε, στο Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», στο Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», στο Γ.Ν Γεννηματάς, στο Γ.Ν. Σισμανόγλειο, στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν», στο Γ.Ν. Αθηνών «Λαϊκό», στο Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», στο Π.Γ.Ν. Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης  Παπαγεωργίου, στο Γ.Ν. Καβάλας, στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, στο Μαμάτσειο Γ.Ν. Κοζάνης,  στο Γ.Ν. Έδεσσας, στο Γ.Ν. Κατερίνης, στο Γ.Ν. Βέροιας, στο Γ.Ν. Καβάλας, στο ΕΚΑΒ Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων, καθώς και στον ΕΟΔΥ. 

Παράλληλα με το βιταμινούχο νερό «SUPERFRUITS WATER»,  η εταιρία προσέφερε και ποσότητα  Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ για την κάλυψη των αναγκών σε εμφιαλωμένο νερό.  Η εταιρεία τονίζει ότι , έχοντας επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά η χώρα μας, στηρίζει τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Η συγκεκριμένη προσφορά, έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς για την ανάπτυξη νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, για τη νοσηλεία ασθενών με COVID-19, καθώς και της κάλυψης των αναγκών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας σε εμφιαλωμένο νερό. 

Η οικογένεια της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, σημειώνει ότι στέκεται δίπλα στην πολιτεία, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εκφράζοντας έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και εύχεται η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο.    

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή