Περιφέρεια Αττικής: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο κεντρικό οδικό δίκτυο του βορείου Τομέα

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 10:39
UPD:10:42
A- A A+

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης οδών σε Δήμους του Κεντρικού, Νοτίου, Δυτικού και Βορείου Τομέα Αθηνών προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ, πραγματοποιούνται ασφαλτικές εργασίες σε τμήμα του κεντρικού οδικού δικτύου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Παπανικολή στον Δήμο Χαλανδρίου. 

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας άπτεται στον κομβικό άξονα της οδικής ασφάλειας. Η υπεύθυνη οδική συμπεριφορά προϋποθέτει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και έναν πολίτη με υψηλή οδική συνείδηση», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή την επίβλεψη των σχετικών εργασιών στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήλωσε: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στις προτεραιότητες του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και της Διοίκησης μας στην Περιφέρεια Αττικής. Αξιοποιούμε την περίοδο της καραντίνας επισπεύδοντας τις εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, με στόχο σταδιακά να παραδίδεται στους πολίτες της Αττικής ένα αναβαθμισμένο και ασφαλέστερο οδικό δίκτυο». 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή