Περιφέρεια Αττικής: Ξενοδοχειακός νοσοκομειακός εξοπλισμός 165.000 ευρώ στο Τζάνειο Πειραιά

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 11:57
UPD:21:59
A- A A+

Ξενοδοχειακός νοσοκομειακός εξοπλισμός ύψους 165.000 ευρώ, παραδόθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής  Την προγραμματική σύμβαση του έργου παρέδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον Διοικητή του Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Η. Γουζούαση. 

Με τη σχετική σύμβαση στόχος είναι να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας της Καρδιολογικής Κλινικής  του Νοσοκομείου. Προβλέπεται μεταξύ άλλων, η προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρικών κλινών, ακτινοδιαπερατών τμημάτων πλάτης, κομοδίνων, στρωμάτων, φορείων με προστατευτικά κάγκελα, επίπλων γραφείου-συνεδριάσεων, καναπέδων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στη συνάντηση συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου και η  διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στην άμεση έναρξη της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει αυτή την περίοδο στην ενίσχυση των δομών υγείας της Αττικής.

«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Αττικής στο πλαίσιο της  προσπάθειας περαιτέρω αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υποδομών τους. Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας, τώρα που οι υγειονομικές μας δομές χρειάζεται να στηριχθούν, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να συστρατευθούμε στον κοινό μας στόχο, κάνοντας βήματα μπροστά».

Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το καλό κλίμα συνεργασίας με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, ενώ επισήμανε ότι θα  ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τη στήριξη της προσπάθειας αναβάθμισης του Τζανείου. Επίσης ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σ. Αντωνάκου η οποία με συντονισμένες ενέργειες συμβάλλει στην υλοποίηση έργων και δράσεων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και της υγείας των κατοίκων του Πειραιά. 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Η. Γουζούασης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό στις προσπάθειες που καταβάλλει το Τζάνειο Νοσοκομείο για αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού του να έχει σύμμαχό του τον Γ. Πατούλη και τη Σ. Αντωνάκου. 

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή