ΕΟΚ: Καμία αλλαγή στο Κύπελλο

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 13:50
UPD:16:16
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Όπως προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός θα ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ

Με πιο απλά λόγια, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων, όπως προέβλεπε η προκήρυξη της διοργάνωσης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Λίγο καιρό πριν, η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της είχε κάνει γνωστό ότι οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξάγονταν στις έδρες των ομάδων και κατόπιν οι ημιτελικοί και ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Έξι ημέρες αργότερα ωστόσο κι ενώ ο Προμηθέας είχε γνωστοποιήσει πως δεν θα συναινούσε στην απόφαση, ενώ ο ΠΑΟΚ ότι συμφωνούσε, η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί τελικά η διαδικασία που προέβλεπε η προκήρυξη.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή οι προημιτελικοί θα γίνουν κανονικά και οι ημιτελικοί (θα γίνει αργότερα κλήρωση) στις έδρες των ομάδων και κατόπιν ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:

Κολοσσός - Προμηθέας
Λαύριο - ΑΕΚ
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις