Νέες επικρίσεις Κύργιου για Τζόκοβιτς

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 09:18
REUTERS/KIM HONG-JI
A- A A+

Ο Νικ Κύργιος επέκρινε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την επιστολή του στους διοργανωτές του αυστραλιανού Open, με την οποία τους ζητά να χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα καραντίνας για τους παίκτες.

Οι επιβάτες που έφτασαν σε τρεις πτήσεις τσάρτερ έχουν τοποθετηθεί σε σκληρή καραντίνα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων των 70 παικτών που δεν μπορούν να προπονηθούν έξω από τα δωμάτιά τους για 14 ημέρες, πριν από το πρώτο Grand Slam του έτους που ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου.

Ένας ισπανικός ιστότοπος για το τένις έγραψε ότι ο Τζόκοβιτς με επιστολή του στον επικεφαλής του τένις στην Αυστραλία, Κρεγκ Τίλεϊ, θέτει μια λίστα με «απαιτήσεις», ζητώντας μειωμένες περιόδους απομόνωσης και μετακίνηση παικτών σε «ιδιωτικά σπίτια με γήπεδα τένις».

Ο Κύργιος, Νο 47 στον κόσμο, επέκρινε ξανά τον Τζόκοβιτς το 2020 για τη διοργάνωση του Adria Tour στα Βαλκάνια, όπου πολλοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων Σέρβων, προσβλήθηκαν από κορωνοϊό. «Ο Τζόκοβιτς είναι ένα ψώνιο» έγραψε ο Κύργιος, 47ος στον κόσμο, στο Twitter.

Ο Τζόκοβιτς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που τηρούν την υποχρεωτική καραντίνα τους στην Αδελαΐδα, πριν ταξιδέψουν στη Μελβούρνη για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις