Σημαντική δωρεά κρίσιμου εξοπλισμού στο ΕΣΥ από την οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 09:37
UPD:09:43
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Σε μια σημαντική δωρεά εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού, προκειμένου να συνδράμει στην ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, προχώρησε  η Οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού, με συνέπεια, όπως τονίζει, στο υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19. 

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας προκειμένου να καταγραφούν οι άμεσες ανάγκες σε προμήθεια εξοπλισμού και υλικών αναγκαίων για την άμεση και επιτυχή έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού και να οριστούν οι σχετικές προδιαγραφές, η οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προμηθεύτηκε και παρέδωσε για άμεση χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τους απαραίτητους  αριθμούς κρίσιμων εφεδρικών συστημάτων ψύξης CO2, καταγραφέων θερμοκρασίας και ειδικών κιβωτίων isobox, που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή αποθήκευση των εμβολίων στους ειδικούς καταψύκτες και τη μεταφορά τους στα 1018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

Αναλυτικά η δωρεά περιλαμβάνει:

• 14 εφεδρικά συστήματα ψύξης CO2

• 11 καταγραφείς θερμοκρασίας (temperature data loggers) για τους καταψύκτες αποθήκευσης των εμβολίων

• 3700 ειδικά κιβώτια isobox για τη μεταφορά των εμβολίων

• 1400 καταγραφείς θερμοκρασίας (temperature data loggers) για τα ειδικά κιβώτια isobox

Η Οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού, με τη μακρά παράδοση και την ηγετική παρουσία της στον διεθνή χώρο της ποντοπόρου Ναυτιλίας, διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης αλλά και της έμπρακτης ανταπόκρισης σε έκτακτες καταστάσεις για την πατρίδα μας υποστηρίζοντας σθεναρά ότι όλοι μαζί και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή