Δήμος Νίκαιας- Ρέντη: Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 15:33
UPD:15:37
Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
A- A A+

Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8/2/2021, την Τρίτη 9/2/2021 και την Τετάρτη 10/2/2021 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι στον χώρο διανομής τροφίμων, που βρίσκεται Θηβών 206 & Επιδαύρου (στάση Μεθενίτη).

Η διανομή αφορά τη χορήγηση τροφίμων σε δικαιούχους του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, οι οποίοι θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τις οδηγίες που θα λάβουν μέσω προσωπικού μηνύματος (sms), το οποίο θα σταλεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Στο μήνυμα θα αναφέρονται οδηγίες για την ημέρα και ώρα προσέλευσης του κάθε ατόμου χωριστά, καθώς και τα μέτρα προστασίας (μάσκα, αποστάσεις) που θα πρέπει να τηρούν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Κατά την προσέλευσή τους στον χώρο και προκειμένου για την εξυπηρέτησή τους, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν:

1) ΑΜΚΑ

2) Ταυτότητα ή διαβατήριο

3) Εξουσιοδότηση στην οποία να αναφέρεται το ΑΜΚΑ του δικαιούχου (στην περίπτωση που δεν προσέλθουν οι ίδιοι)

4) Απαραιτήτως καρότσι μεταφοράς τροφίμων λόγω βάρους των προϊόντων

Οι ωφελούμενοι που έχουν αποδεδειγμένα κινητικά προβλήματα (απόφαση αναπηρίας ΚΕΠΑ) και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικείο πρόσωπο με εξουσιοδότηση να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2132004868-864-874. Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, διανομή τροφίμων καθώς και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Η υλοποίηση γίνεται μέσω Κοινωνικής Σύμπραξης του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά & Νήσων, ενώ ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι ΚΕΑ.

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή