Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι : «Τρομοκρατημένη» με τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 09:03
A- A A+

Η τέταρτη σεζόν της σειράς «The Crown» έκανε πρεμιέρα στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά υπάρχουν ήδη λεπτομέρειες για τον πέμπτο και έκτο κύκλο.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι («The Great Gatsby», «Tenet») θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στους δύο τελευταίους κύκλους του «The Crown», ακολουθώντας τα βήματα της νεοεμφανιζόμενης Έμα Κόριν, η οποία ενσάρκωσε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στη σειρά, στην τέταρτη σεζόν.

«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια της και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές τόσων πολλών. Είναι αληθινό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την έξοχη σειρά, η οποία με έχει καθηλώσει, απολύτως, από το πρώτο επεισόδιο» ανέφερε η Ντέμπικι σε δήλωσή της.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι «τρομοκρατημένη» που θα υποδυθεί ένα σύμβολο της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Είναι ένας ονειρικός ρόλος. Είναι τόσο αξιοθαύμαστη ανθρώπινη ύπαρξη και εξακολουθεί να ζει στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Είμαι συγκλονισμένη, τρομοκρατημένη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», πρόσθεσε.

«Είναι σαν ένα σύμβολο —σαν ένα μαγικό άτομο» είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Gotham. «Αρχίζω να καταλαβαίνω πιο καλά πως υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πολύ βαθιά στη συλλογική συνείδηση» σημείωσε. «Θυμάμαι να βλέπω το πρόσωπό της στα περιοδικά. Η μητέρα μου την ήξερε περισσότερο, όπως νομίζω πολλές γυναίκες κοντά στην ηλικία της. Την παρακολουθούσε πολύ στενά γιατί αντιπροσώπευε κάτι εξαιρετικά ανθρώπινο και εξαιρετικά συμβολικό» τόνισε.

Το 2020, το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε ότι η πλοκή της σειράς θα ολοκληρωθεί στη δεκαετία του 2000, αλλά είναι άγνωστο πώς ακριβώς θα κατανεμηθεί ο χρόνος μεταξύ του πέμπτου και έκτου κύκλου. Προς το παρόν είναι επίσης άγνωστο πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στις επόμενες σεζόν, καθώς απεβίωσε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 1997.

Προτεινόμενα για εσάς