Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς δημοτική συγκοινωνία και ΚΕΠ στις 16- 17 Φεβρουαρίου λόγω καιρικών συνθηκών

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 12:59
UPD:14:19
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, λόγω των καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας, δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ενώ παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΕΠ. Ο δήμος ευχαριστεί για την κατανόηση των πολιτών. 

Επίσης, ο δήμος ενημερώνει τους πολίτες ότι το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ» (Ν. Τρυπιά 31 – Νέα Φιλαδέλφεια), θα παραμείνει ανοιχτό προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι το έχουν ανάγκη (άστεγοι, πολίτες με επισφαλή κατοικία) παρέχοντας τροφή και υπνόσακους, με τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης έναντι της διάδοσης του κορωνοϊού, μέχρι το πρωί της Παρασκευής 19/02. 

Ο δήμος σημειώνει ότι συνεχίζει σε 24ωρη βάση να αντιμετωπίζει την κακοκαιρία «Μήδεια» και τις συνέπειές της και ευχαριστεί τους συμπολίτες του για τη μέχρι τώρα συνεργασία και υπομονή τους και συνιστούμε μέγιστη προσοχή στη μετακίνηση, είτε πεζή είτε με οχήματα, σημειώνοντας ότι: 

• οι δρόμοι είναι ιδιαίτερα ολισθηροί και τα δέντρα "φορτωμένα" με χιόνι (ιδιαίτερη προσοχή και στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας)

• αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

• παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας στο www.civilprotection.gr

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: "Ο μηχανισμός του Δήμου μας ήδη από τη Δευτέρα βρίσκεται επί ποδός και δίνει μάχη προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκαλεί η σφοδρή κακοκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και τους εργαζόμενους του Δήμου μας (Υπηρεσίες Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου, Δημοτικής Αστυνομίας) που όλες αυτές τις ώρες δίνουν όλον τους τον εαυτό με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας αλλά και τη διευκόλυνση των πολιτών. Η δουλειά συνεχίζεται. Μήδεια είναι θα περάσει". 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή