Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Παύλου Μελά με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 09:16
UPD:09:19
Konstantinos Tsakalidis / SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, από τις 9:00 έως τις 13:00, στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης, στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, επί της οδού Τζαβέλα 12 στον 1ο όροφο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για την αποφυγή συγχρωτισμού και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310683254 , από τις 9:00 μέχρι 14:00, τις καθημερινές.

Όσοι προσέλθουν για αιμοδοσία θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία θα απολυμανθεί προληπτικά μία ημέρα πριν και μία ημέρα μετά, ενώ κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν, όπως τονίζεται, όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι υγειονομικοί κανονισμοί για την προστασία των αιμοδοτών και του προσωπικού.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή