Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Αθηναίων στις 8 Απριλίου

Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 17:25
A- A A+

Στην προσπάθεια για εξασφάλιση επάρκειας αίματος, την ώρα που το ΕΣΥ δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας, επιθυμεί να συνδράμει ο δήμος Αθηναίων, που διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Απριλίου.

Η δράση διοργανώνεται στο Σεράφειο Κολυμβητήριο σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», και θα διαρκέσει από τις 12:00 έως τις 17:00.

Τα Δημοτικά Ιατρεία, με το εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό που διαθέτουν και την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό, διασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για απόλυτα ασφαλείς αιμοδοσίες.

PICASA

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210 2010510 (εσωτ. 119 ή 123), προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού τους και να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο συνωστισμού.

Την αιμοδοσία διοργανώνει η Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας υπό την εποπτεία του  αρμόδιου αντιδημάρχουυ, Μανόλη Καλαμπόκα.

Στη βεβαίωση μετακίνησης κατά τη διάρκεια των μέτρων προστασίας για την πανδημία, οι αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το Β1 ή διαφορετικά στέλνοντας το Sms στο 13033 με τον κωδικό 1.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή