Κέντρο εμβολιασμού εγκαινίασαν οι Μιράντα και ντε Μπλάσιο

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 22:59
A- A A+

Ο δημιουργός του «Χάμιλτον» Λιν Μάνουελ Μιράντα και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο εγκαινίασαν νέο κέντρο εμβολιασμού κατά της Covid-19 στην Times Square, με σκοπό την επανεκκίνηση της βιομηχανίας ψυχαγωγίας της πόλης.

«Θέλουμε να συναντηθούμε ξανά και θέλουμε να πούμε ιστορίες στο σκοτάδι» δήλωσε ο Λιν Μάνουελ Μιράντα, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του επιτυχημένου μιούζικαλ για τον Αλεξάντερ Χάμιλτον.

«Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό εάν δεν αισθανόμαστε ασφαλείς και αν δεν αισθάνεστε εσείς ασφαλείς. Έτσι, το πρώτο βήμα σε αυτήν τη διαδικασία είναι να κάνουμε τους εμβολιασμούς μας και θα ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα» συμπλήρωσε.

Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού από τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Ο Ντε Μπλάσιο δήλωσε ότι ελπίζει πως οι ειδικοί χώροι εμβολιασμού θα βοηθήσουν τη βιομηχανία να ανοίξει ξανά τον Σεπτέμβριο.

Το νέο κέντρο εμβολιασμού στην Times Square θα είναι ανοιχτό σε εργαζόμενους στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όπως δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για τη ζωή της πόλης.

Προτεινόμενα για εσάς