Ανοίγει ξανά η αυλαία στο Μπρόντγουεϊ

Τον Σεπτέμβριο, έπειτα από 18μηνη διακοπή
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 02:39
A- A A+

Τα ζωντανά σόου του Μπρόντγουεϊ θα επιστρέψουν στη σκηνή στις 14 Σεπτεμβρίου, έπειτα από μια διακοπή 18 μηνών, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, όπως  ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο.

Τα εισιτήρια άρχισαν να πωλούνται και τα θέατρα θα μπορούν να γεμίσουν στο 100% της χωρητικότητάς τους, όπως είπε ο Κουόμο.

Τα θέατρα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων τουριστικών αξιοθέατων της Νέας Υόρκης. «Το Μπρόντγουεϊ είναι τεράστιο κομμάτι της ταυτότητας και της οικονομίας της πολιτείας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που η αυλαία θα ανοίξει ξανά», έγραψε σε tweet ο Κουόμο.

Οι ζωντανές θεατρικές παραστάσεις είναι ένας από τους τελευταίους τομείς που επιστρέφουν μετά την πανδημία, λόγω των προκλήσεων να τηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής απόστασης για τους ηθοποιούς στη σκηνή, τα συνεργεία στο παρασκήνιο και τους θεατές.

Χιλιάδες ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί και τεχνικοί βρέθηκαν χωρίς δουλειά, όταν τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ έκλεισαν τον Μάρτιο του 2020. Ορισμένες παραστάσεις, όπως τα μιούζικαλ «Frozen» και «Mean Girls» ανακοίνωσαν πως δεν θα επιστρέψουν.

Τριάντα μία παραστάσεις προετοιμάζονταν όταν επιβλήθηκε το κλείσιμο.

Περισσότερα από 14,8 εκατομμύρια εισιτήρια είχαν πωληθεί για παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ τη σεζόν 2018-2019, που έληξε τον Μάιο, φέρνοντας εισπράξεις ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα ταμεία της Broadway League. Το 63% των θεατών ήταν τουρίστες, εκτός των ΗΠΑ ή εκτός της Νέας Υόρκης.

Προτεινόμενα για εσάς