Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 06:04
A- A A+

Το γήπεδο μπάσκετ και οι γειτονιές στα Σεπόλια μετατράπηκαν σε κινηματογραφικό πλατό. Εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γίνονται γυρίσματα για την κινηματογραφική παραγωγή της Disney, «Greek Freak».

Το συνεργείο της Disney plus απαριθμεί 300 στελέχη τα οποία, για τις ανάγκες της παραγωγής,  θα παραμείνουν στην Ελλάδα ως το τέλος Ιουνίου. Στα γυρίσματα θα συμβάλει ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Διευθυντής Athens Film Office Στάθης Καλογερόπουλος, δήλωσε: «Οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσε ο «Greek Freak» θα βιώσουν από κοντά και τη φάση της παραγωγής του οπτικοακουστικού υλικού. Σίγουρα νιώθουν ικανοποιημένοι για την πρόοδό του Γιάννη, αλλά, κυρίως, για την ποιότητα του χαρακτήρα του».

Στον ρόλο της μητέρας, Βερόνικα Αντετοκούνμπο, θα είναι η Γιετίντε Μπαντάκι και του αείμνηστου Τσαρλς, πατέρα Αντετοκούνμπο, ο Ντάιο Οκενίουι. Τον ρόλο του Γιάννη θα ερμηνεύσει ο πρωτοεμφανιζόμενος Ούτσε Αγκάντα, ο οποίος πήρε θάρρος να δοκιμάσει τις δικές του δυνάμεις, από μια ανάρτηση του Αντετοκούνμπο που καλούσε κάθε ενδιαφερόμενο που του έμοιαζε και είχε κάποια σχέση με το μπάσκετ, να κάνει δοκιμαστικό.

Προτεινόμενα για εσάς