Στο ΟΑΚΑ και χωρίς θεατές ο φετινός τελικός του Κυπέλλου

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 21:49
UPD:21:56
ICON/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Τελικός στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία θεατών θα είναι η εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες, της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Παρά την προ ημερών τοποθέτηση του προέδρου της Επιτροπής, Κωνσταντίνου Νίκα, για διεξαγωγή του τελικού παρουσία 25.000 θεατών, τελικώς φαίνεται πως η Επιτροπή Διοργανώσεων έχει εισηγηθεί να μην υπάρξουν εισιτήρια και προσκλήσεις.

Το πιθανότερο είναι πως στην Εκτελεστική Επιτροπή της Παρασκευής (14/5) η εισήγηση θα προβλέπει την παρουσία στο Στάδιο των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι οποίοι δεν θα μπορούν να μεταβιβάσουν τη διαπίστευσή τους, καθώς και των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας που θα είναι επιφορτισμένοι με τη διοργάνωση του τελικού.

Η ίδια εισήγηση κάνει λόγο για 25 διαπιστεύσεις σε κάθε έναν από τους δύο φιναλίστ, καθώς και διαπιστεύσεις στους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ ο συνολικός αριθμός των παρευρισκόμενων στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν θα ξεπερνά τα 800 άτομα, περιλαμβανομένων των αποστολών των συλλόγων, των αξιωματούχων, των αστυνομικών και των τεχνικών της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις