Στ. Πέτσας: Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ψήφο αποδήμων

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 17:23
UPD:17:30
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, κατηγορώντας τον για διγλωσσία, καιροσκοπισμό και αδικαιολόγητη υποκρισία αρνούμενος να επιτρέψει στους απόδημους Έλληνες να ασκούν απρόσκοπτα το δίκαιο και πάγιο εκλογικό τους δικαίωμα.

«Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών δεν κινείται στη λογική όλα ή τίποτα. Κινούμαστε, και πριν και τώρα, στη λογική των γόνιμων συμβιβασμών για να ψηφιστεί», ανέφερε ο κ. Πέτσας ενώ σημείωσε ότι «είναι ιδιότυπο ανάχωμα οι περιορισμοί που παρεμποδίζουν την επαφή των Ελλήνων του εξωτερικού με την Ελλάδα».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, περί εμπαιγμού και ευκαιριακά πυροτεχνήματα της ΝΔ, ο κ. Πέτσας αντέτεινε ότι «δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα».

«Εμείς στηρίζουμε με σθένος και συνέπεια χρόνια τώρα τις θέσεις μας για τους απόδημους. Καταφέραμε να σπάσουμε τον κλοιό της αδράνειας και απραξίας για χρόνια, στην ψήφο αποδήμων. Αντίθετα, η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει δέσμια της υποκρισίας, των ιδεοληψιών της και των φοβικών της συνδρόμων», επεσήμανε ο κ. Πέτσας και κατέληξε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ψήφο αποδήμων ... Γι' αυτό, παίζοντας κρυφτούλι, με μισόλογα και παλινωδίες, προφάσεις και έωλα επιχειρήματα, προσπαθεί να αποφύγει την αλήθεια. Όμως, οι απόδημοι ξέρουν ποιοι θέλουν να τους διευκολύνουν και ποιοι τους δουλεύουν».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή