Ο Νόελ Γκάλαχερ για το εμβόλιο κατά της Covid-19

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 17:27
A- A A+

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και άσκησε κριτική σε όσους διάσημους κάνουν εκστρατεία καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος των Oasis τόνισε ότι ο γιατρός του τού είπε πως θα είναι «ανόητος» αν δεν εμβολιαστεί, καθώς αρχικά δεν ήθελε να το κάνει. Ο Νόελ Γκάλαχερ διευκρίνισε ότι δεν φοβόταν ότι αν εμβολιαστεί, θα προσβληθεί από κορωνοϊό, επειδή υπέφερε περισσότερο όταν υπέστη δηλητηρίαση από φαγητό στο Μεξικό.

Είπε ακόμη ότι ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, είναι επειδή ανησυχούσε για «απώλεια μαλλιών», αλλά ο γιατρός του ανέφερε ότι δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αν εμβολιαστεί.

«Οπότε λες ότι πρέπει να το κάνω;» είπε ο Γκάλαχερ στον γιατρό του και εκείνος απάντησε: «Όχι, λέω ότι αν δεν το κάνεις, είσαι ανόητος».

«Θα πω: είναι ανθρώπινο δικαίωμα να αρνείσαι το εμβόλιο» τόνισε ο καλλιτέχνης. «Και οι άνθρωποι που ηθικολογούν, κουνώντας το δάκτυλο σε ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν, να πάνε να ***. Έτσι ξεκινά ο φασισμός» υποστήριξε.

«Όταν κάθομαι στο σπίτι και στις διαφημίσεις ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ο Λένι Χένρι λέει "κάντε το εμβόλιο" εγώ λέω: «Κάνε το εμβόλιο, από σένα εξαρτάται».

Ο Νόελ Γκάλαχερ προηγουμένως εξέφρασε την αντίθεσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο στα κυβερνητικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη χρήση μάσκας όσων μπαίνουν σε καταστήματα ή κινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο μικρότερος αδερφός του, Λίαμ εξέφρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, αντίθετη άποψη και έγραψε στο Twitter ότι δεν τον ενοχλεί να φορά μάσκα.

Προτεινόμενα για εσάς