Χαμένο βιντεοκλίπ των Van Halen εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 17:21
A- A A+

Ένα χαμένο για 40 χρόνια βίντεο των Van Halen με το τραγούδι του 1981 «So Is This Love?» και σε φυσικό μέγεθος δεινοσαύρους εμφανίστηκε ανέλπιστα στο YouTube.

Η μπάντα ήταν σε τουρνέ στην Ευρώπη για προώθηση του Fair Warning και στις 14 Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς έκανε γυρίσματα για αυτό το βιντεοκλίπ – και άλλα – στο «Prehistoric Park» της Rivolta D'Adda κοντά στο Μιλάνο. Την 1η Ιανουαρίου του 1982, παίχτηκε στο σόου «Happy Circus» της Rai1 και το Van Halen Italian Fan Club το ανακάλυψε και το έδωσε στη δημοσιότητα.

KOSMO VANHALENITALIA

Η κουβέντα για αυτό το χαμένο βιντεοκλίπ των Van Halen πρωτοξεκίνησε το 1995 με το πρώτο τεύχος του «The Insider», ενός fanzine για το συγκρότημα. Δημοσιεύτηκαν μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες από το γύρισμα τις οποίες είχε τραβήξει κάποιος από τους θαυμαστές που ακολουθούσε την μπάντα στην τουρνέ.

«Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι ποιο ήταν το concept του βίντεο, αλλά ξέρουμε ότι οι δεινόσαυροι δεν κατάφεραν ποτέ να ξεφύγουν από τα πλάνα που δεν χρησιμοποιήθηκαν» αναφέρει αναδημοσίευση του άρθρου στο Van Halen News Desk.

Το συγκρότημα έπαψε επισήμως να υπάρχει μετά τον θάνατο του Eddie Van Halen τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά γίνεται συζήτηση για συναυλία προς τιμήν του στην οποία να συμμετέχουν όλα τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας.

Προτεινόμενα για εσάς