Λ. Κηφισίας: Από απόψε οι εργασίες ασφαλτόστρωσης-συντήρησης του οδοστρώματος

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 18:50
A- A A+

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου της Λεωφόρου Κηφισιάς ξεκινούν από σήμερα, Κυριακή 11 Ιουλίου.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ, από τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισίας-Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Κηφισιά, και θα υλοποιούνται βραδινές ώρες για την αποφυγή όχλησης. Τα έργα συντήρησης στη Λ. Κηφισίας θα υλοποιηθούν και  στα δύο ρεύματα, μέχρι την Πλατεία Πλατάνου  στην Κηφισιά.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής» και είναι προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών αλλά και την εξέλιξη της συντήρησης κεντρικών οδών, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε πως «η ασφάλεια των πολιτών  και η βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή