Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Θετικός στον κορωνοϊό ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας ποδηλασίας της Ισπανίας

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 17:51
UPD:24/07/2021 05:52
Shutterstock
A- A A+

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο φυσιθεραπευτής της Ολυμπιακής ομάδας ποδηλασίας της Ισπανίας, παρ΄ όλα αυτά δεν τίθεται καθένα θέμα με τη συμμετοχή των αθλητών στο τουρνουά του Τόκιο.

Τα μέλη της ισπανικής αποστολής, που διαμένουν εκτός Ολυμπιακού Χωριού, ανέμεναν με αγωνία την απόφαση των ιαπωνικών αρχών, σχετικά με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, μετά την ανίχνευση του κρούσματος.

Τελικά, δεν υπήρξε κάτι το δυσάρεστο παρά το πρόβλημα που προέκυψε, με την Οργανωτική Επιτροπή να επιβεβαιώνει ότι οι ποδηλάτες της Ισπανίας θα μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στο αγώνισμα.

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, 23 Ιουλίου, ειδοποιήθηκε ότι ένα από τα μέλη του τεχνικού προσωπικού της Ισπανικής Ομάδας Ποδηλασίας ήταν θετικό σε Covid-19.

Σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που εκδίδονται από την Οργανωτική Επιτροπή και την Κυβέρνηση της Ιαπωνίας, αυτό το άτομο μπήκε άμεσα σε καραντίνα.

Με εξαίρεση τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος είχε στενή επαφή μαζί του και θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα τεστ σήμερα, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, καθώς και όλοι οι ποδηλάτες, θα είναι σε θέση να ασκήσουν τη δραστηριότητά τους κανονικά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ που υποβλήθηκαν σήμερα», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις